Blog

 

 

 

Egyirányú út

Egyirányú út

 

 
Egyirányú út
 
 
 

Mit is jelent pl. a közlekedésben : a saját értelmezésem szerint csak egyirányból hajthatsz be arra az útszakaszra és közben nem fordulhatsz meg ha meg gondolnád magad.

Tehát végig kell menned rajta. Ha mégis megteszed , akkor balesetet okozol ,vagy megbüntet a rendőr, ha éppen rajtakap.

Konzekvencia , ha nem tartod be a szabályokat mindenképpen rosszul jársz.

 

Egyirányú út ...hm hát igen,számomra evidens ,mások számára nem, sőt egy ok a szabályok felrúgására , a társadalmi normák elutasítására , már -már a kispolgári életérzés tagadása, tüntetés az anarchia mellett .

 

Egyirányú út ,tehát egyirányban haladok de honnan ,hová, és miért ?

Az élet nagy kérdései,igen.

Honnan azt már tudjuk,mert elmúlt, annyira hogy már nem változtathatunk rajta.

Hova megyünk ? Bizony ez már nem a múlt hanem a jövő,és ugye ki látja a jövőt ,egyáltalán kell nekünk tudni hogy mi lesz velünk mondjuk 10 -20 év múlva .

Van aki céltudatos és már mindent eltervezett szinte napra pontosan ,és van aki csak sodródik , lesz ami lesz napról napra él.

Ki dönti el , melyik csoportba tartozunk azt hiszzük mi, mert szabad akarat létezik , döntéseinkkel kis mértékben változtatni tudunk az életünk folyásán, de valójában már ki van jelölve az utunk

bárhonnan indulunk csak oda érkezhetünk.

Az idő csak egyirányban halad, és nagyon fontos hogy csak előre, visszafele soha.

Karmánk útja A-ból B-be csak egyazon úton vezet igaz néhány kitérővel hogy hihető legyen van választásunk,de valójában nincs .

Minden és semmi amit kapunk az élettől, hihetően tapasztaljuk meg a körülöttünk zajló eseményeken keresztül egy valósághű mátrixban.

Az univerzum erői mindig kiegyenlítik egymást jó után rossz jön, és rossz után mindig valami jó.

Ahogy haladunk előre az időben minderre rájövünk és megtapasztaljuk hogy létezik ez a törvény és

bármit teszünk miden ennek a törvénynek engedelmeskedik nincs kibúvó ,nincs harmadik út,minden ember minden állat minden erő és energia ezt a törvényt szolgálja ,akarva akaratlanul.

Minden jó és rossz dolog egyszer véget ér, és minden kezdődik előlről.

Az örök körforgás ami valójában egy megújulás, a kezdet és a vég ,mert minden vég egy új kezdete ,hogy utána vége legyen ,mert különben hogy újulna meg ,el kell múlni valaminek hogy egy új kezdődhessen.

Akkor hogy is van az egyirányú út még sem egyirányú dehogynem csak addig tart ameddig véget nem ér ,hogy utána elindulhassunk újra rajta ,megújultan ,tanulva a hibáinkból .

Mikor ér véget ki mondja meg ,érezzük, vagy valaki szól hogy na most már elég legyen, jó lenne

ha megállnál .

Emlékszel van egy törvény ,amiben van egy kód, egy genetikai kapcsoló ,aminek minden élőlény és fizikai erő engedelmeskedik, hát ilyen „egyszerű „

Minden azért múlik el egyszer hogy megújulhasson és továbbfejlődjön ,minden egyes megújulás

több tudás és tapasztalat a következő generációnak akik öröklik ezt a tudást .

Ezt az evolúciónak is hívhatnánk ,de.

Ez mindaddig fog tartani amíg egy olyan tudás birtokosai nem leszünk ami után ez a törvény már nem fog ránk hatni kvázi nem lesz elmúlás és megújulás hiszen az egyirányú utunk végére értünk tudatunk eggyé válik az univerzumot mozgató erőivel

Felemelkedünk tudatunk fölé , a végtelen egyetemes energia ami most is jelen pillanatban mindenhol körülvesz minket láthatatlan kézként terelgetnek úticélunk felé ,hogy részesei legyünk

ahova mindig is tartoztunk az energia a sötétség és a fény birodalmában ,a csillagok közé .

Hiszen csillagporból születtünk és azzá válunk utunk végére, mint a fény gyermekei.

„Porból lettünk , porrá leszünk „

 

 

 

 

  • 2023.06.12.
  • Kis Ferenc
Vissza az összes cikkhez